ALBUMIN 400 GAlbumina wysokopienista w proszku idealna do wytwarzania dużych bąbelków z płynów za pomocą pompki tlenowej lub syfonu. Ma zastosowanie w produkcji bezy, ciastek, pianek, ciepłych lodów, kokosanek, murzynków, oraz wszędzie tam gdzie potrzebna jest sztywna, długo utrzymująca się piana.Albumina pozwala na uzyskanie 25% więcej i 5 razy bardziej stabilną pianę niż przy użyciu świeżego białka jaja kurzego.Zastosowanie w kuchni molekularnej:- do produkcji sztywnej piany- do produkcji bezy, ciastek, ciepłych lodów itp- do wytwarzania bąbelków z płynów.- jako środek spieniający
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.