Strona główna » Czekolada, kakao, kawa » CZEKOLADY I KAKAO » CZEKOLADA MLECZNA 32,1 % DO FONTANNY 1 KG . SICAO
Kontakt
  • ECO FARMA POLSKA SP. Z O.O. ul. nasienna 8 Łódź
  • hurtownia stacjonarna ECO FARMA POLSKA SP. Z O.O.
    NIP: 947-198-30-99
  • E-mail:bok@bioprzyprawy.pl
  • Telefon+48 783 900 500
    +48 603 884 060
    +48 603 747 100
  • Godziny działania sklepuSklep OLD FARM ul. Nasienna 8 Łódź otwarty pon-pt 8.00 - 18.00, w soboty 9.00 - 14.00
Cennik
Pobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS
CZEKOLADA MLECZNA 32,1 % DO FONTANNY  1 KG . SICAOCZEKOLADA MLECZNA 32,1 % DO FONTANNY  1 KG . SICAO
CZEKOLADA MLECZNA 32,1 % DO FONTANNY  1 KG . SICAO
CZEKOLADA MLECZNA 32,1 % DO FONTANNY  1 KG . SICAO
Nowość

CZEKOLADA MLECZNA 32,1 % DO FONTANNY 1 KG . SICAO

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 10,80 zł

Numer katalogowy: SPO644-F

Kod producenta: SPO644-F

Stan produktu: Nowy

Cena: 28,98 zł

( 28,98 zł / kg)

Cena poprzednia: 39,00 zł

pozostało tylko do końca promocji !!

Najniższa cena w okresie 30 dni przed wprowadzeniem obniżki to 39,00 zł

Ilość: szt
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

SPO644

CZEKOLADA MLECZNA SICAO
O ZAWARTOŚCI TŁUSZCZU 32,1% 1 KG

 

CZEKOLADA MLECZNA 32,1 % DO FONTANNY  1 KG . SICAO
 

Czekolada mleczna SICAO 1 kg do fondue, fontann, tortów, ciast, pralin i nie tylko...

Przepyszna czekolada na bazie belgijskiego kakao przeznaczona głównie do fontann, founde, 

Czekolady Sicao charakteryzują się przede wszystkim wysoką jakością, uniwersalnym zastosowaniem oraz bardzo korzystną ceną!



tłuszcz kakaowy 31,8 %

Sucha masa kakaowa minimum 32,1 % 

Sucha beztłuszczowa masa kakaowa 6,0 % +/-0,5

Sucha masa mleczna 15,7 % +/- 1

Tłuszcz mleczny 9,8 % +/-0,5

PRODUKT ZAPAKOWANY W PRAKTYCZNY DOYPACK ZE STRUNĄ ZAMYKAJĄCĄ

Zapakowana w doypack : nieregularne kawałki 5-8 cm cięte z dużego bloku

 

Czekolada mleczna wysokiej jakości wytwarzana z wyselekcjonowanej mieszanki ziaren kakaowych z Wybrzeża Kości Słoniowej i Ghany.

wszechstronne zastosowanie w cukiernictwie.

Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; mleko pełne w proszku; miazga kakaowa; serwatka w proszku (z mleka); tłuszcz mleczny; emulgator:

lecytyny (sojowe); aromat: wanilina; emulgator: E476

pozbawionych obcych zapachów (wilgotność względna max. 70%).

Temperatura składowania: 10 - 16 °C.

Kraj pochodzenia surowca: Wybrzeże kości słoniowej, Ghana

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartości odżywcze / 100g

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA 542 kcal

ZAWARTOŚĆ OGÓLNA TŁUSZCZU 31,8 g

KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE 19,0 g

WĘGLOWODANY PRZYSWAJALNE 56,9 g

CUKRY (MONO I DISACHARYDY) 55,8 g

BŁONNIK POKARMOWY 2,4 g

ZAWARTOŚĆ OGÓLNA BIAŁKA 5,5 g

SÓL 0,19 g

płynność|: 4/5

Sposób przechowywania:

trzymać w zamkniętym pojemniku, w chłodnym miejscu. Należy chronić od światła słonecznego i wilgoci.

najlepsza temperatura to 10-16 C

Produkt zamknięty w praktycznym doypacku z opisem produktu oraz datą przydatności

długa data przydatności do spożycia.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu