
Dostępność: Dostępny
Czas wysyłki: 24 godziny
Koszt wysyłki: od 10,80 zł
Numer katalogowy: SPO
Kod producenta: SPO
Stan produktu: Nowy
Czekolada gorzka wyprodukowana z 100% z ziarna kakaowca EXTRA GORZKA stworzona na bazie ziaren kakaowca odmiany forestero z Ghany.
Do produkcji tej czekolady użyliśmy tylko 2 produkty miazgi kakaowej i tłuszczu kakaowego. Intensywnie wytrawna, aromatyczna, idealnie gładka i rozpływająca się w ustach to idealna propozycja dla koneserów wyszukanego i szlachetnego smaku.
Czekolada do rozpuszczania.
Czekolada aktualnie jest pocięta na drobną kostkę, w opakowaniu może wystąpić też niewielka ilość drobnego proszku powstałego podczas cięcia czekolady. Ta forma jest łatwiejsza do rozpuszczenia czekolady.
Można na tej bazie wykonać dowolną czekoladę lub używać jako dodatek do polewy lub deserów.
ej i Ghany.
wszechstronne zastosowanie w cukiernictwie.
pozbawionych obcych zapachów
Optymalna temperatura składowania: 10 - 16 °C.
Zastosowanie: oblewanie formowanie tabliczek czekolady, nadawanie smaku produktom, do past czekoladowych, produkcja sosów, czekoladowych, do wyrobów cukierniczych, dodatek do lodów, sorbetów itp.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Kraj pochodzenia surowca: Ghana
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 647/ 2668 kcal/kJ
tłuszcz: 60,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 38,0 g
węglowodany: 6,30 g
- w tym cukry: 1,10 g
białko: 13,00 g
sól: 0,01 g
Skład: miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy
płynność|: 1/5
Sposób przechowywania:
trzymać w zamkniętym pojemniku, w chłodnym miejscu. Należy chronić od światła słonecznego i wilgoci.
najlepsza temperatura to 10-16 C
Produkt zamknięty w praktycznym doypacku z opisem produktu oraz datą przydatności
długa data przydatności do spożycia.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.